Λαμπαδηδρομία – “Δέντρο ζωής” – Στηρίζουμε τους εθελοντές αιμοδοσίας με όλη μας την δύναμη

Το σχολείο μας συμμετείχε σήμερα το πρωί στην Λαμπαδηδρομία που διοργάνωσε το «Δέντρο Ζωης» για να στηρίξει τους εθελοντές αιμοδότες! 

Παραλάβαμε την φλόγα από το σύλλογο τριτέκνων από την κα Ναυροζιδου στο ύψος της Ανθαγορας και το παραδώσαμε στον πρόεδρο του Συλλόγου της Αγίας Παρασκευής κο Γιώργο Αρβανίτη στο ύψος της σχολής της Αστυνομίας. Δεν σταματήσαμε όμως εκεί! Συνεχίσαμε να τρέχουμε με την φλόγα μέχρι την κεντρικη πλατεία του Αγίου Βλασσίου όπου συναντήθηκαν όλοι οι σύλλογοι που συμμετείχαν σε αυτήν εκδήλωση. Ο Δήμαρχος του τόπου μας κος Σπύρος Βρεττός υποστηρικτής αυτής της προσπάθειας μας περίμενε εκεί για να μας συγχαρεί. 

Η εταιρεία Βίκος που ήταν χορηγός της εκδήλωσης αυτής μας προσέφερε νερό για να ξαποστάσουμε.

Να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που συμμετείχαν μαζί με τα παιδιά τους  ή τα ανίψια τους οι οποίοι ήταν η κα Γιάννα Κροντιρά, η κα Βάσω Γκοντοπούλου, την αντιπρόεδρο του συλλογου Βάσω Παπαδημητρίου που πήρε και την πρωτοβουλία για την συμμετοχή μας, τον Βασίλη Μωριατη που οργάνωσε την συμμετοχή μας και τον κο Μάλαμα Μιχάλη. Τους ευχομαστε να είναι πάντα γέροι και να στηρίζουν όσο μπορούν εθελοντικές ομάδες. 

Αφήστε μια απάντηση

Όνομα *
Ηλ. διεύθυνση *
Δικτυακός τόπος