Αγιασμός σχολικής χρονιάς 2019-2020

Και ναι! Είναι γεγονός ότι η νέα σχολική μας χρονιά έφτασε!

Ξέρω! πολλοί θα λέτε «μα πότε πέρασε το καλοκαίρι, χαμπάρι δεν πήρα!» κι άλλοι βέβαια μπορεί να λέτε «επιτέλους! Ήρθε η ώρα να πάνε σχολείο» για γνωστούς και ευνόητους λόγους που έχουμε εμείς οι γονείς με τα παιδάκια μας!

Όπως και να έχει πάντως να ξέρετε πως για όλους είναι εποικοδομητικό και ωφέλιμο να ξεκινάει με κέφι και λαχτάρα η νέα σχολική χρονιά! Θα πρέπει να το αγαπάμε το σχολείο μικροί μεγάλοι και να εγκλιματιζόμαστε γρήγορα και ομαλά!

Στο δικό μας σχολείο λοιπόν θεωρώ πως και φέτος θα κυλήσουν όλα ομαλά και όμορφα!

Ο Αγιασμός πραγματοποιήθηκε κανονικά εχθές 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 9.00 το πρωί και τα παιδιά σμίξανε και πάλι. Ο διευθυντής μας τα καλωσόρισε όλα με ιδιαίτερη θερμή υποδοχή στα πρωτάκια μας και μας ενημέρωσε για το τι θα επακολουθήσει τις επόμενες μέρες μιας και αυτήν την ημέρα πέρα από τον Αγιασμό δεν περιλάμβανε κάτι άλλο. 

Σήμερα χωρίστηκαν στις τάξεις καθώς έχουμε πληρότητα στους δασκάλους μας και μοιράστηκαν τα πρώτα βιβλία στους μαθητές. Δόθηκαν οι λίστες για να αγοραστούν τα πρώτα πράγματα των μαθητών γι’ αυτό να σπεύσετε γρήγορα να ελέγξετε τις τσάντες των παιδιών σας! 

Χαρείτε μαζί με τα παιδιά σας όλη την διαδικασία προετοιμασίας του μαθητή για το σχολείο του! Κάντε τα να τα κάνουν όλα με αγάπη και όχι σαν αγγαρεία! Θα μπορούσα να σας γράψω πολλά αλλά επειδή εδώ ως σύλλογος δεν εκτελούμε χρέη ψυχολόγου αλλά οποιαδήποτε άλλη βοήθεια μπορεί να χρειαστούν τα παιδιά μας, εσείς και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, θα σας ευχηθούμε μόνο Καλή δημιουργική, χαρούμενη και ξένοιαστη σχολική χρονιά να έχουμε με υγεία στα παιδιά μας και σε όλους μας ώστε να μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σωστά και φέτος σε όλες τις απαιτήσεις αυτής της χρονιάς!

Ακολουθούν μερικές φωτογραφίες από τον Αγιασμό!

 

Αφήστε μια απάντηση

Όνομα *
Ηλ. διεύθυνση *
Δικτυακός τόπος