Τελετή λήξης! Καλοκαιρινή γιορτή αφιερωμένη στην ΣΤ’ τάξη.

Και άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της! Το καλοκαιράκι έχει μπει πλέον για τα καλά στην ζωή μας και είναι καιρός να ξεκουραστούν και οι μαθητές και οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί μας ούτως ώστε να επιστρέψουν όλοι ανανεωμένοι, με καινούργιες δυνάμεις το Σεπτέμβρη για νέα ταξίδια εμπειριών και γνώσεων.

Αποχαιρετήσαμε λοιπόν την σχολική μας χρονιά με μια εκδήλωση που κυρίως ήταν αφιερωμένη στην έκτη δημοτικού καθώς αφήνει πίσω της το κεφάλαιο Δημοτικό και σε λίγους μήνες θα περάσει τις πύλες του Γυμνασίου ώστε τα παιδιά της συγκεκριμένης τάξης να ανοίξουν νέο κεφάλαιο στην ζωή τους πολύ πιο σοβαρό και υπεύθυνο.

Στην γιορτή μας συμμετείχαν αρκετά παιδιά από διάφορες τάξεις και από ότι φάνηκε, το ευχαριστήθηκαν όλα!  

Τα παιδιά της έκτης τάξης συμμετείχαν στην θεατρική παράσταση «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο» για την οποία οι πρόβες με συντονίστριες: την κα Βάσω Παπαδημητρίου (αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων) και την κα Χριστίνα Μαλαμά (μέλος του Συλλόγου Γονέων &, Κηδεμόνων) είχαν ξεκινήσει από τον Νοέμβριο, με αποτέλεσμα παρόλο την κούρασή τους να απογειώσουν το έργο στα ύψη!

Τα σκηνικά της παράστασης ήταν φτιαγμένα από την  ταλαντούχα κα Φωτεινή Γαλανάκη (ταμίας του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων) και τα ρούχα των μικρών μας ηθοποιών από την κα Ευαγγελία Καϊα.

Στην προσπάθεια του στησίματος των σκηνικών βοήθησαν: ο κος Αλέξης Τόλης (πρώην γραμματέας του συλλόγου Γονέων και νυν μέλος αυτού), ο κος Σάκης Κάϊας (γονέας παιδιών του σχολείου μας) και ο κος Βασίλης Κέστος (πρώην μέλος του Συλλόγου).

Πριν την παράσταση όμως είχαμε χορευτικά στα οποία συμμετείχαν παιδιά από όλες τις τάξεις του σχολείου μας όπως σας ανέφερα παραπάνω. Για τις χορογραφίες υπεύθυνη ήταν η κα Βαλεντίνα Συλλιγαρδάκη (δασκάλα χορού στις εξωσχολικές δραστηριότητες του σχολείου μας) που και εκείνη κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς έκανε στα παιδιά πρόβες.

Πρόβες όμως κάνανε και κάποιες μαμάδες και η δασκάλα της Γ’ τάξης του σχολείου κα Δήμητρα Σαρρή που την ευχαριστούμε πολύ για την τιμή που μας έκανε να χορέψει μαζί μας!

Τέλος η βραδιά έκλεισε με τα φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα που φρόντισε ο κος Παναγιώτης Κάϊας (Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων) για να «φωτίσει» την πορεία και το μέλλον των παιδιών από εδώ και στο εξής!

Έπειτα ακολούθησε φαγητό, χορός και τραγούδι με μεγάλους και μικρούς! Να ευχαριστήσουμε τους εξής: κο Ιγνάτιο Μυλοπέτρη, τον κο Κώστα Λούκα, τον κο Βασίλη Κέστο για την πολύτιμη βοήθεια τους στο ψήσιμο, τον κο Αποστόλη Πυττερό και την κα Μαρία Παπούλια (μέλος του Συλλόγου) για την βοήθεια τους στην εξυπηρέτηση του κόσμου.

Επίσης είχαμε την χαρά να παρευρίσκονται κοντά μας η κα Ελένη Μότσια (Πρόεδρος της Ένωσης Γονέων) και η κα Κυριακή Ασλανίδη (Γενική Γραμματέας της Ένωσης Γονέων).

Την μουσική επιμέλεια είχε αναλάβει για άλλη μια φορά ο κος Άκης Ποθητός.

Έχει δημοσιευθεί και ένα μικρό βίντεο αυτή την φορά στην σελίδα μας στο facebook και ακολουθούν και φωτογραφίες,όπως σας έχουμε συνηθίσει, με τα back stages αλλά και δρώμενα της εκδήλωσης αυτής που κάλυψαν με πολύ μεγάλη επιτυχία ο κος Γιάννης Νούκος (μέλος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων) οπού είναι και ο δημιουργός του βίντεο που δημοσιεύτηκε, o κος Μιχάλης Μαλαμάς και ο Κος Χρήστος Νούκος. Τους ευχαριστούμε θερμά για την περίφημη δουλειά τους!

Να ευχαριστήσουμε επίσης και τον κο Αντώνη Καρανίκα (διευθυντή του σχολείου), τον κο Γιώργο Καπράλο (δάσκαλο της Στ’ τάξης) την κα Βασιλική Κορρέ (δασκάλα της Β’ τάξης) και την κα Ερωφίλη Καλογιαννίδου (δασκάλα ένταξης) που παρακολούθησαν την εκδήλωση αυτή.

Ελπίζουμε η ανάμνηση της εκδήλωσης αυτής να μείνει κυρίως στα παιδιά μας χαραγμένη στο μυαλό τους για πολλά χρόνια και η νοσταλγία του σχολείου τους να έχει μια γλυκιά γεύση!

Καλό καλοκαίρι σε όλους!

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

Υ.Γ. Θα ακολουθήσει άλλο ένα άρθρο που θα αναφέρεται στην επίσης πανέμορφη γιορτή του σχολείου μας που επιμελήθηκαν και πραγματοποίησαν οι δάσκαλοι για όλα τα παιδιά και μας έδωσαν την δυνατότητα σε μας τους γονείς να την παρακολουθήσουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Όνομα *
Ηλ. διεύθυνση *
Δικτυακός τόπος