Επιδείξεις δραστηριοτήτων μας!

Το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 «κλείσαμε» τις δραστηριότητες του σχολείου μας για την παρούσα σχολική χρονιά, δείχνοντας κάποιες επιδείξεις ώστε να παρακολουθήσουν οι γονείς την πρόοδο των παιδιών τους σε ότι συμμετείχαν. 

Η μικρή μας γιορτή ξεκίνησε με την Κα Βασιλική Παπαϊωάννου, καθηγήτρια μουσικής, όπου μας παρουσίασε μαζί με τα παιδιά δύο τραγούδια με μουσική (διαφόρων ειδών μουσικών οργάνων) και τραγούδι! 

Συνεχίσαμε με την Κα Βαλεντίνα Συλλιγαρδάκη, καθηγήτρια χορού, που μας παρουσίασε 4 χορογραφίες με αγόρια κορίτσια από την μικρότερη ηλικία μέχρι την μεγαλύτερη! Να σας γνωστοποιήσω σε αυτό το σημείο ότι τα μεγαλύτερα παιδιά του σχολείου μας μαθαίνοντας χορό από την κυρία Βαλεντίνα, καταφέρανε και φτιάξανε μια δική τους χορογραφία kpop με το τραγούδι «boy with love» όπου και μας την παρουσιάσανε!

Έπειτα σειρά είχαν τα πειράματα!! Με δάσκαλο των μικρών μας επιστημόνων Κο Αλέξανδρο Ντζουβάρα όπου μας παρουσίασαν κάποια πειράματα στον εξωτερικό χώρο του σχολείου και κάποια μέσα!

Τέλος ο καθηγητής της ρομποτικής, Κος Γιώργος Λάμπρου, μας παρουσίασε με την βοήθεια των παιδιών robots με εξέλιξη lego όπου μέσα από τους υπολογιστές τους έδιναν κίνηση!

Tους ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ  τους παραπάνω αλλά να μου επιτρέψετε να αναφέρω και τον Κο Ηλία Σπηλιόπουλο συνεργάτη του Κου Αλέξανδρου Ντζουβάρα καθώς επίσης και τον Κο Νικόλαο Τριήρη, τον δάσκαλο του μπουζουκιού για την άψογη συνεργασία μαζί μας και ευελπιστούμε να καταφέρουμε και του χρόνου να συνεργαστούμε και να προσφέρουμε τα καλύτερα στα παιδιά μας! 

Ακολουθούν στιγμιότυπα από την εκδήλωσή μας! 

 

Αφήστε μια απάντηση

Όνομα *
Ηλ. διεύθυνση *
Δικτυακός τόπος