Εκδρομή στο Πολιτιστικό Πάρκο Κερατέας

Και αισίως φτάσαμε στον Απρίλη! Στις 6 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκε άλλη μία ανοιξιάτικη και ευτυχώς ηλιόλουστη εκδρομή για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του σχολείου μας (και όχι μόνο…) στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΚΕΡΑΤΕΑΣ στο οποίο και ξεναγηθήκαμε σε μία από τις θεματικές ενότητες που διαθέτει το πάρκο «Τη ζωή των δεινοσαύρων».

Μικροί και μεγάλοι περπατήσαμε στο πάρκο μέσα στη φύση, βλέποντας ομοιώματα δεινοσαύρων και μαθαίνοντας πως ζούσαν και με τι τρεφόντουσαν. Τα παιδιά ανέμελα κοιτούσαν τα τεράστια αυτά ζώα και πλάθαν φανταστικές ιστορίες με το νου τους! 

Όταν τελείωσε η ξενάγηση είχαμε την ευκαιρία να περιπλανηθούμε σε όλο το χώρο του πάρκου στο οποίο είχαν στηθεί διάφορα ενδιαφέροντα πράγματα όπως σπίτια με αντικείμενα παλαιών επαγγελμάτων.  Μια μικρή πολιτεία της παλιάς εποχής διαδραματίστηκε μπροστά μας. Τα παιδιά γίνανε αρχαιολόγοι και ανακάλυψαν πολύτιμους λίθους, συνεργάστηκαν μεταξύ τους και ψάξαν κρυμμένους θησαυρούς, πήγαν βόλτα με τον τρεχάλα, ένα παλιό τρενάκι που θύμιζε τα χρόνια που ζούσαν οι παππούδες μας, ταϊσανε προβατάκια, κατσικάκια και ένα γαϊδουράκι.

Όλα ήταν υπέροχα! Μια όμορφη οικογενειακή Κυριακάτικη βόλτα μας γέμισε τις μπαταρίες για να συνεχίσουμε να είμαστε δυνατοί και συνεπείς στις δουλειές μας και στις υποχρεώσεις μας! 

Αφήστε μια απάντηση

Όνομα *
Ηλ. διεύθυνση *
Δικτυακός τόπος